Žvaigždės koncerto metu arenoje bus įrengta įspūdinga scena, kurią Avril Lavigne atsiveža kartu. Du didžiuliai ekranai leis atlikėjos pasirodymą puikiai matyti iš bet kurio arenos taško.

„Siemens“ arenoje įvyksiantis šou yra pasaulinių Avril Lavigne gastrolių „The Best Damn Tour“ dalis, todėl visa garso, pirotechnikos, apšvietimo aparatūra ir scena atkeliauja kartu su atlikėja, rašoma koncertą rengiančios agentūros „Seven Live“ pranešime žiniasklaidai.

Vilniuje kartu su Avril Lavigne be 14 muzikantų ir šokėjų svečiuosis dar beveik 40 žmonių sudaranti aptarnaujančio personalo komanda. Į sostinę populiariosios muzikos žvaigždė su komanda atvyks 5 dideliais autobusais ir 6 vilkikais, atgabensiančiais visą aparatūrą ir sceną. Atlikėja kartu gabenasi net užkulisių patalpoms skirtus baldus. Organizatorių prašoma įrengti tik pačiai Avril Lavigne skirtą kambarį. Iš viso „Siemens“ arenos užkulisiuose ruošiami 7 kambariai.

Ypatingas dėmesys Avril Lavigne koncerte bus skiriamas žiūrovų saugumui. Specialiu atlikėjos agentų užklausimu pareikalauta, kad visi apsaugos darbuotojai kartu turėtų žibintuvėlius. Pageidauta, kad koncerto metu oro temperatūra „Siemens“ arenoje būtų 21 laipsnis šilumos. Organizatorių buvo prašyta pateikti detalius arenos evakuacijos planus.

Avril Lavigne koncertus pasaulinėse gastrolėse neretai pradeda kitos grupės ar atlikėjai. Lietuvoje laimė groti prieš pasaulinės žvaigždės pasirodymą nusišypsojo grupei „Skamp“. „Avril Lavigne pageidavus, kad jos šou papildytų lietuvaičių grupė, pasiūlėme keletą kandidatūrų. Džiaugiamės, kad atlikėjos koncertą pradės jau dešimtmetį sėkmingai muzikuojanti viena geriausių mūsų šalies grupių „Skamp“, - sakė „Seven Live“ komunikacijos vadovas A. Gelžinis.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
Klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją