Su šokių partneriu ir mylimuoju Saulium Skambinu laimėjusi „Šokių Eurovizijos“ atranką Lietuvoje ir puikiai pasirodžiusi šio konkurso finale Glazge, kur užėmė garbingą ketvirtąją vietą, K. Krysko neoficialiai pažadėjo dainų „Eurovizijos“ globėjui ir ilgamečiam organizatoriui Lietuvoje Jonui Vilimui, kad po sėkmingo pasirodymo šokių konkurse, būtinai sudalyvaus ir dainų „Eurovizijoje“.

„J. Vilimas, matyt, pagavo Kariną euforijos būsenoj po „Šokių Eurovizijos“ konkurso ir prašė pažadėti, kad ta proga sudalyvaus ir dainų konkurse. Taip išėjo tokios lažybos, kurias tęsiame“, – juokiasi grupės prodiuseris E. Bžeskas.

Egmontas įvardija ir dar vieną priežastį, kodėl grupė „69 danguje” dalyvauja „Dainų dainos“ konkurse: „Šiais metais atrankos formatas visai kitoks – dalyvauja tik profesionalūs atlikėjai ir grupės. Toks atrankos formatas mums priimtinas, todėl nusprendėme išbandyti jėgas ir mes. Anksčiau buvusiose „Eurovizijos“ atrankose neturėjome minčių dalyvauti.“

Prodiuseris sako, kad grupei siuvami visai nauji sceniniai drabužiai, o dainas kuria ir siūlo ne vienas muzikos kūrėjas ir kompozitorius. Kuri tinkamiausia – spręs E. Bžeskas. Egmontas užsimena, kad daina tikriausiai skambės ir lietuvių, ir anglų kalbomis, o kokia ji bus – kol kas paslaptis.

Nors pastaruoju metu su grupe vis rečiau pasirodo atlikėja ir laidų vedėja Goda Sabutytė, kuri taip pat dainuoja duetu su Luku Pačkausku, E. Bžeskas tvirtina, kad „Eurovizijos“ atrankoje išvysime visas keturias grupės nares.

Tuo tarpu grupės „69 danguje“ narė Nijolė Pareigytė sako, kad šiek tiek nerimauja dėl dalyvavimo „Dainų dainoje“, nes visa tai – nauja. Tačiau taip pat džiaugiasi galimybe išbandyti savo jėgas ir tokiame konkurse.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
Klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją