Nors savo tikrąją gimtadienio datą – spalio 17-ąją - Ruslanas su artimiausiais bičiuliais ir močiute Zinaida paminėjo prieš savaitę gimtuosiuose Telšiuose, be to, savo gimimo dieną pažymėjo ir kartu su antrosios „Muzikos akademijos“ auklėtiniais LNk eteryje, dainininkas neatsispyrė pagundai dar kartą gimtadienio fiestą surengti ir sostinės klubo scenoje.

Deja, buvo užpildyta vos dešimtadalis daugiau nei 1000 lankytojų talpinančio klubo erdvės. Žiūrovai sekmadienio vakarą vangiai pirko 20-60 litų kainuojančius bilietus, o patį sukaktuvininką pasveikinti susirinko toli gražu ne pats ryškiausias Lietuvos popmuzikos žvaigždynas: Baiba Skurstenė, Simona Čėsnaitė, Evelina Anusauskaitė, Haroldas Šklėrius, Radži Aleksandrovičius, Vilija Matačiūnaitė ir dar kelios žvaigždutės.

Prieš kurį laiką R.Kirilkinas patyrė skaudžią Achilo sausgyslės traumą, tad sveikatos tema ir tapo pagrindiniu jo fiestos akcentu: seselės chalatu pasipuošusi R.Kirilkino močiutė Zinaida išvežė į sceną vežimėlyje įsitaisiusi ir sugipsuotą koją gėlėmis papuošusį anūką, o pačiame renginyje netrūko seksualiomis medicinos seselėmis tapusių šokėjų.

Beje, įnoringa Vilniaus publika nenudžiugino ir ketvirtadienio vakarą tame pačiame klube savo antrąjį albumą „Stiklo namai“ pristačiusios dainininkės Vilijos Pilibaitytės-Mios, koncertavusios vos saujelei ištikimiausių gerbėjų.

Visiška priešingybė publikos susidomėjo nesulaukusiems Lietuvos artistų pasirodymas tapo spalio 12-ąją tame pačiame klube surengtas prancūzų grupės „Nouvelle Vague“ koncertas. Nors bilietai į šį koncertą kainavo kur kas brangiau nei į Ruslano Kirilkino fiestą, pirmadienio vakarą klubas buvo beveik artipilnis.

KLUBAS.lt galerijoje - R.Kirilkino gimtadienio fiesta.