Tačiau šios poros konkurentams dar anksti trinti rankas iš džiaugsmo – Natalija „Šokių Eurovizijoje“ pasirodys, tačiau su kitu partneriu.

„Taip, su Linu nebešoksiu, tačiau jau turiu kitą partnerį – „Žuvėdros“ šokėją Tadą Rimgailą. Jau surengėme pirmąją repeticiją. Žinoma, kai pirmą kartą šoki su nauju partneriu, tai yra kažkiek neįprasta“, - atsiduso su Tadu kvikstepą repetavusi Natalija. Tačiau ji jau pastebėjo gerų Tado ypatybių, neabejotinai praversiančių naujajai porai „Šokių Eurovizijoje“. „Tadas yra labai artistiškų veido bruožų“, - pastebėjo N.Zvonkė.

Natalija nenorėjo detalizuoti, kodėl išsiskyrė su Linu Lukošiūnu. Pasak jos, jai buvo reikalingas šokėjas, kuris derintųsi prie jos užimtumo grafiko, o Linas dėl savo darbų negalėjo to padaryti. Pramogų pasaulio užkulisiuose sklando visai kita išsiskyrimo versija - kalbama, kad L.Lukošiūnas sutartu laiku nepasirodė repeticijoje ir užrūstino N.Zvonkę, kuri ilgai nedvejojusi nusprendė ieškoti naujo partnerio.

N.Zvonkės ir L.Lukošiūno pora praėjusį sezoną „Lietuvos šokių dešimtuke“ savo šokiais pelnė vertinimo komisijos ir žiūrovų simpatijas. Buvo prognozuojama, kad ši pora gali tapti nugalėtojais, tačiau projektui dar neįpusėjus N.Zvonkė susilaužė ranką ir buvo priversta pasitraukti iš „Lietuvos šokių dešimtuko“.

Vėliau, jau sugijus rankai, Natalija ir Linas rengdavo specialius pasirodymus privačiuose vakarėliuose, bulvarinė žiniasklaida net įtarinėjo, kad tarp šokėjų užsimezgė artimesni ryšiai.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
Klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją