Antradienį į Glazgą atvykę Karina ir Saulius neturi kada pasiklausyti Glazgo gatvėse skambančių dūdmaišių – Lietuvos šokėjai treniruojasi praktiškai be atokvėpio. ,,Jeigu Karina ir Saulius papuls į trejetuką – abu su Saulium Skambinu iš lėktuvo išlipsime segėdami kiltus“, - drąsiai žada E.Bžeskas.

Anot E. Bžesko, Karina su Sauliumi Škotijoje jaučiasi kaip namie – studija, kurioje vyks konkursas, labai primena Lietuvos televizijos didžiąją studiją. Be to, ir repeticijose šokėjams sekasi puikiai.

Egmontas sakė, kad pasiruošimui skiriama daug dėmesio. ,,Po kiekvienos peržiūros susirenkame į atskirą patalpą, kur kiekvieną kadrą aptariame atskirai – škotai kiekvieną nufilmuotą repeticijos kadrą stabdo kas sekundę ir žymisi mūsų pastabas. Yra daug techninių niuansų – apšvietimas, filmavimo planai, filmavimo slinktis, žodžiu viskas, nuo ko priklauso pasirodymo vaizdas. Juk vienas judesys atrodys geriau tada, kai bus parodytas iš toliau, o kitas – iš arčiau. Tai labai svarbu“, - apie techninius niuansus pasakoja prodiuseris.

Dėl techninių niuansų keitėsi ir Karinos sceninio kostiumo spalva – juoda virto balta su auksiniu atspalviu, kad lengviau ,,gaudytų“ įvairiaspalvių prožektorių šviesą. Šiandien lietuviai repetavo bendrą šokį su visų šalių šokėjais. Iš matytų kiekvienos šalies dalyvių pasirodymų, bent jau lietuviams abejonių nekelia, jog didžiausi konkurentai visoms šalims yra rusų šokėjai.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
Klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją