Karina ir Saulius susipažino mažiau nei prieš metus, kai buvo abu pakviesti dalyvauti į vieną televizijos projektą – ten tarp jų ir užsimezgė draugystė, kuri palengva darėsi vis glaudesnė. Pavasarį pora kartu ilsėjosi Egipte, vasarą Karina, ištaikiusi laisvą akimirką, skubėdavo pas savo draugą į Kauną. Ir nors Karina su Sauliumi kiekviename interviu, pasakodami apie savo santykius, apibūdindami vienas kitam jaučiamus jausmus, atsargiai rinko žodžius, rodos, po praėjusį savaitgalį įvykusio įspūdingo pasirodymo, vienos gražiausių porų širdys dar labiau ėmė plakti vienu ritmu.

,,Šokti poroje yra tikrai tik pliusas. Vienas kitą jaučiame, pažįstame, todėl daryti bendrą darbą yra žymiai lengviau - teigiama vidinė atmosfera yra visą laiką į naudą“, - prisiminęs įspūdingą pasirodymą „Šokių Eurovizijoje“ sakė S. Skambinas.

Pasiteiravus, galbūt Glazge, kur vyko „Šokių Eurovizijos“ finalas, Saulius pasipiršo Karinai, šokėjas nepuolė kategoriškai neigti. ,,Negaliu nieko patvirtinti, nei nieko paneigti - kažkaip nesinori, - kiek sutrikęs sakė Saulius ir vėl mintimis grįžo į „Šokių Eurovizija“. - Man labai nepatiko Azerbaidžano poros poelgis, kurie viešai susižadėjo. Labai banaliai ir negerai atrodė“.

Ketvirtąją vietą ,,Šokių Eurovizijoje” užėmusi pora dar iki šiol negali atsitokėti – draugai ir giminaičiai iki šiol siunčia sveikinimus, dalija bučinius, vaišina šampanu ir tortu. Ir nors įspūdžiai, patirti ,,Šokių Eurovizijoje” dar nesusigulėjo, pora tvirtina viena - tokius gerus rezultatus pasiekti padėjo meilė.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
Klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)