Prieš kelias dienas, išlipusi iš vonios ir pažvelgusi į savo atvaizdą veidrodyje, moteris griebė žirkles ir netrukus savo vyrą Deivydą Zvonkų jau galėjo pradžiuginti savo šukuosenos metamorfoze.

Nors jaunystėje „Yvos“ dainininkė dažnai eksperimentavo su savo plaukais, pastaruosius kelerius metus ji savo šukuosenos pokyčiais retai stebindavo gerbėjus. Kirpčiukų mada į Lietuvą sugrįžo prieš pusantrų metų. Tada viena po kitos Lietuvos įžymybės – Goda Sabutytė, Nijolė Pareigytė, Mia ir kitos žvaigždės – puošėsi kirpčiukais.

Galbūt N.Zvonkė išdrįs sekti Britney Spears pavyzdžiu ir nusiskus galvą plikai? „Su Britney Spears galima lyginti Mią, ne mane“, - šyptelėjusi atsakė Natalija.

Natalijos šukuosenos metamorfozės - KLUBAS.lt videosiužete.

Portalo skaitytojai taip pat gali balsuoti, ar naujoji šukuosena tinka Natalijai, o galbūt ji kuo greičiau turėtų grįžti prie savo senojo šukuosenos stiliaus? (nuotrauka apačioje) Balsavimo foroma - dešinėje.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
Klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją