Jau septintą kartą prasibrauti į „Eurovizijos“ finalą mėginsianti Aistė nusitiekusi ryžtingai ir šiame konkurse dalyvaus tik įsitikinusi, jog iš tikrųjų pagaliau gali laimėti kelialapį į „Euroviziją“.

„Šiemet jau negaliu dalyvauti atrankoje, galiu tik ją laimėti, - šyptelėjo dainininkė. – Septintas numeris man yra laimingas. O jei pamatysiu, kad yra kokių nors nesklandumų, jei rasiu prie ko prikibti – nedalyvausiu“.

Kūrybos procesas dar tik vyksta – kūrinį Aistei rašo graiko ir anglo duetas, dar vieną dainą jai kuria ispanų kompozitorius.

Praėjusioje „Eurovizijos“ atrankoje visus nustebinusi pribloškiančia raudona „Valentino“ sunkele, šį kartą Aistė tvirtai žino, kad naujiems sceniniams aprėdams 17 tūkstančių litų (tiek kainavo „Valentino“ suknelė) neskirs. „Tai labai bloga investicija – investuoji, o paskui dar ir nelaimi, - šyptelėjo A.Pilvelytė. – Tiesa, man ji pravertė kituose koncertuose, sulaukiau daug gražių žodžių, daug kas atkreipė dėmesį ir visi apie tą suknelę žinojo. Bet į drabužius labai nepasimoka investuoti – geriau į kitus dalykus“.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
Klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją