Neveda į mokyklą

Aštuonmetis Matas su tėčiu gyvena jau porą mėnesių ir, kaip tikina buvęs Vilijos Pilibaitytės (tokia tikroji Mios pavardė – aut. past.) sutuoktinis Edgaras Macnorius, tai ne pirmas kartas, kai motina pripažįsta nesusitvarkanti su savo vaiku.

Mia: Kaip gyvenu – tik mano reikalas

Triukšmo dėl dainininkės vaiko buvo kilę ir prieš pusantrų metų. Tuomet, gindamasi nuo buvusio vyro ir anytos kaltinimų, kad yra bloga motina, Mia pasinaudojo puolimo taktika.

Žurnalistus ji tikino, kad gyvendama su teisėtu sutuoktiniu patyrė smurtą, buvo smaugiama ir kitaip gąsdinama. Taip pat sakė, kad buvęs vyras turi psichikos problemų. Nepaisant blogos eksvyro reputacijos, dabar, kaip ir prieš pusantrų metų, Mia sūnaus priežiūrą patikėjo būtent jam. Suvokti šios moters logiką išties sunku. Peršasi išvada, kad karjera, „Žvaigždžių duetai“ ir naujas mylimasis, apie kurį prabilo vienoje televizijos laidoje, moteriai svarbiau už vaiką? Tačiau šį kartą atsakyti į žurnalistų klausimus Mia nesutiko.

„Neduosiu jokio komentaro. Labai ačiū, jūs ant manęs nepykit, bet esu pasižadėjusi asmeninėmis temomis niekada nekalbėti. Rašykit, ką norit, svarbiausia, kad turėtumėt darbo, žinau, kad kiekvienas straipsnis apie mane jums yra pinigėliai. Rašykit, komentuokit, aš nieko negaliu padaryti – esu bejėgė šitoj srity. Žmonės patys atsirinks, kas yra šmeižtas, o kas ne“, – mandagiai aiškino dainininkė. Vis dėlto buvęs Mios sutuoktinis Edgaras Macnorius (34) „Klubui“ atvirai papasakojo apie rūpesčius auklėjant sūnų ir baimę, kad nenuspėjamas motinos elgesys nepakenktų vaiko raidai.

Vaikui skambina itin retai

Teko girdėti, kad jau porą mėnesių sūnumi rūpinatės vienas

Aš ir anksčiau juo rūpinausi. Po skyrybų Matas su manimi praleisdavo visus savaitgalius ir atostogas, o sausio vidury persikraustė pas mane gyventi. Turėjome nemenkų problemų – vaikas nelankė mokyklos, todėl su jo motina sutarėme, kad kurį laiką sūnumi rūpinsiuosi aš. Ji pasakė tokius žodžius: „Man bus labai gėda, jei vaikas trečius metus liks pirmoje klasėje.“

Ar buvusi žmona jums paaiškino, kodėl neveda vaiko į mokyklą?

Ji su sūnumi nesusitvarkė – taip ir pasakė: „Tu pasiimk, aš nesusitvarkau.“ Matote, vaikas nesilaikė režimo – miegoti eidavo pirmą valandą nakties. Akivaizdu, kad ryte jam būdavo sunku atsikelti. Neatsikeldavo ir pati motina. Mokytojai man sakydavo, kad sūnus dažnai vėluoja į pamokas, o atėjęs žiovauja, nes yra neišsimiegojęs, be to, pusę pamokų vaikas praleido be pateisinamos priežasties.

Daugiau - šios savaitės žurnale „Klubas“

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
Klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją