Natalija Zvonkė, prieš porą dienų išsiskyrusi su savo ligšioliniu partneriu Linu Lukošiūnu ir vakar surengusi repeticiją su nauju šokių partneriu Tadu Rimgaila, vis dėlto „Šokių Eurovizijoje“ suksis Lino glėbyje.

Natalija Zvonkė, gerokai supykusi dėl to, kad jos ligšiolinis partneris Linas Lukošiūnas be pateisinamos priežasties ir neperspėjęs nepasirodė šokių repeticijoje, greitai susirado jam pamainą. Naujuoju jos partneriu tapo „Žuvėdros“ šokėjas Tadas Rimgaila.

Vakar, birželio 18-ąją, po pirmosios repeticijos, kurioje pora repetavo kvikstepą, Natalija neslėpė, kad su naujuoju partneriu nebus lengva apsiprasti, juolab kad iki konkurso pradžios liko vos porą savaičių. Tad sulaukusi Lino atsiprašymo, Natalija jam atleido „pravaikštas“ ir kartu su juo suksis ant „Šokių Eurovizijos“ parketo.

„Šokių Eurovizija“ prasidės jau liepos pirmąją savaitę. Nacionaliniame konkurse varžysis dvylika profesionalių šokėjų ir visuomenėje gerai žinomų veikėjų porų. Konkurso nugalėtojai atstovaus šalį „Šokių Eurovizijos“ finale.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją