Antradienio vakarą vykęs „Žvaigždžių duetų“ filmavimas, kuriuo buvo pažymėtas trečiojo populiariausios televizijos laidos sezono vidurys, pasižymėjo ne tik įspūdingais pasirodymais, bet ir ypač aštria Ramūno Rudoko, tą vakarą užėmusio Gedimino Zujaus vietą, ir Vytauto Juozapaičio žodine dvikova.

Gera nuotaika visą vakarą trykšte tryškęs Ramūnas Rudokas, praėjusį sezoną su Vilija Matačiūnaite pats dainavęs „Žvaigždžių duetuose“, o šį kartą pagaliau išbandęs ir vertinimo komisijos nario vietą, iš karto įsijautė į savo naują vaidmenį.

„Žvaigždžių duetų“ dalyviams jis negailėjo nei gerų žodžių, nei aukštų vertinimų, tačiau vis nepraleisdavo progos įgelti ar parodijuoti vertinimo komisijos narius – kliuvo ir Donatą Katkų pavadavusiam Romui Bubneliui, pernai kartu su Aiste Pilvelyte laimėjusiam Auksinį mikrofoną, ir tą vakarą studijoje nebuvusiam Gediminui Zujui, bet daugiausia strėlių lėkė į Vytauto Juozapaičio pusę. Be to, R.Rudokas nepamiršdavo pabrėžti ir savo pernykščių pasiekimų – kokias dainas jis su Vilija sudainavo gerai, ir kurias – geriausiai. R.Rudokas mėtė replikas ir laidos vedėjų adresu, o į savo kalbą vis įveldavo tokio pobūdžio televizijos laidai gal ir nevisai tinkamo gatvės žargono. Net beveik visą filmavimą santūri mėginusi išlikti Veronika Povilionienė, pavadavusi Dalią Teišerskytę, neištvėrė, kai R.Rudokas, parodijuodamas G.Zujų, ėmė rodyti įvairias grimasas. „Negražu žmogų apkalbėti, kai jo nėra“, - priekaištavo R.Rudokui V.Povilionienė, tačiau aktoriui tai buvo nė motais – jis tęsė savo šou.

Baigiantis filmavimui, V.Juozapaitis kiek ironizuodamas pastebėjo, kad „Žvaigždžių duetų“ mediumas tapo R.Rudoko benefisu ir pridūrė: „Aš tik nesu tikras, ar jums bus leista šiandien vairuoti automobilį – toks įtarimas kilo“. R.Rudokas atšovė: „Jūs tikite bobučių pasakomis...“, tačiau V.Juozapaitis vėl kontratakavo: „Ne, aš tiesiog gerai užuodžiu“.

Po šios replikos R.Rudokas nutilo, tačiau pasibaigus filmavimui portalo KLUBAS.lt žurnalistui sakė: „Tikiuosi jog ponas Vytautas Juozapaitis pilnai atsako už šiandien pasakytus savo žodžius, nes nemėgstu šmeižti, nemėgstu šmeižto. O už automobilio vairo drąsiai galiu sėsti ir manau, kad nepripūsčiau nė į vieną alkotesterį“. Komentuodamas savo nevienareikšmiškai įvertintą pasirodymą vertinimo komisijoje, R.Rudokas sakė, jog labiausiai vertingi yra tie žmonės, kurie ir patys turi humoro jausmą ir supranta humoro jausmą, kurį turi kiti. „O priimti asmeniškai ar ne – tai kiekvieno asmeniškas reikalas. Šiandien buvo šou“, - sakė R.Rudokas.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją